Obsah tohoto blogu (texty a fotografie) podléhá platným zákonům o autorských právech. Všechny materiály jsou určeny pouze k prohlížení. Pokud chcete použít text, část textu nebo fotografie, kontaktujte autorku blogu.

pátek 11. prosince 2015

Tipy na výlety

Určitě to znáte, celý týden je krásně, těšíme se na víkend a předpověď počasí je téměř katastrofická. Naplánujeme si proto program doma, případně nějakou malou procházku do okolí. Jenže, ráno se vzbudíme a je krásně, i když mělo pršet. Samozřejmě nechceme sedět doma, no jo, ale kam vyrazit? Čekali jsme ošklivé počasí a teď rychle vymyslet cíl výletu.
Nebo další situace, rozhodnete se vyjet na prodloužený víkend, samozřejmě hledáte nějaký tip na výlet po nejbližším (i vzdálenějším) okolí v dané lokalitě. Internet je dobrý pomocník, ale občas tam člověk nenarazí přesně na to, co hledá. Proto jsem se rozhodla, že budu na svůj blog vkládat také tipy na výlety, které jsem s rodinou osobně ověřila a doufám, že pro hodně rodin to bude velký přínos při rozhodování kam, a jestli vůbec vyrazit. A samozřejmě se budu těšit na vaše připomínky, osobní zkušenosti a postřehy.

Žádné komentáře:

Okomentovat